Despre Noi

Societatea pe Acțiuni “INTROSCOP” (fosta uzină „Electrotocipribor”, Asociația de producție „Volna”) fondată în anul 1959, a fost cunoscută peste hotarele țării ca cel mai mare producător de sisteme ultrasonice de testare nedistructivă pe spațiul Europei de Vest și al țărilor CSI. Astăzi „INTROSCOP” SA este una dintre cele mai dinamice companii industriale din Moldova, cu peste 2000 angajați.

În anul 2008 compania a devenit privată, cunoscând pe parcursul ultimilor 5 ani un proces de restructurare și modernizare continuă.

O esențială schimbare de management a concentrat eforturile companiei „INTROSCOP” SA în direcția cooperării internaționale, punând orientarea clientului, calitatea produselor, serviciilor, precum și optimizarea proceselor și a costurilor, în topul priorităților.

În rezultatul eforturilor întreprinse a fost inițiată în 2010 o nouă direcție de activitate – producerea cablajelor și modulelor electrice pentru industria automotivă. În cooperare cu concernul german LEONI AG și holding-ul Japonez SUMITOMO.

Actualul profil de activitate al companiei „INTROSCOP” SA include următoarele domenii:

  • Producerea cablajelor pentru industria automotivă;
  • Prelucrarea metalului și plasticului;
  • Dare în arendă a spațiilor industriale pentru proiecte alternative.

Calitatea produselor și serviciilor prestate este confirmată prin certificatele Sistemului de Management al Calității ISO 9001:2008, ISO 17025:2006 și ISO/TS 1649:2009, ISO9001:2015, IATF16949:2016 „INTROSCOP” SA fiind prima companie autohtonă care a obținut aceste certificate.